Regeltechnieken

Regeltechniek, het brein van de installatie:

  • gewone aan / uit thermostaat met instelbare temperatuur.
  • klokthermostaat met analoge of digitale klok die per dag of per week geprogammeerd kan worden.
  • weerafhankelijke regeling met programmaklokken en buitensensoren voor een optimale watertemperatuur – regeling van de ketel of verwarmingskringen.
  • warmwatervoorrangsmodules voor zuinige en komfortabele aanmaak van warm water naargelang de gevraagde behoefte.

Vitodata en Vitocom: De verwarming steeds en overal onder controle

Moderne communicatiesystemen zijn niet meer weg te denken uit het leven van alledag. GSM en internet vergemakkelijken communicatie tussen mensen – en tussen mens en techniek. Vitodata en Vitocom maken het observeren en bedienen van verwarmingsinstallaties op afstand bijzonder gemakkelijk.

Met Vitodata/Vitocom kunt u de klok rond en praktisch vanop elke plaats ter wereld toegang krijgen tot verwarmingssystemen die op stookolie of gas werken en die u wilt observeren. Gewoon via het internet of de GSM. Dat bespaart u een hoop tijd en overbodige bezoeken.


Vitotronic

Het Vitotronic-programma is het brein van het Vitotec-gamma Voor een zuinig energiebeheer heb je immers verstand nodig: de Vitotronic-regelingen denken mee, zowel bij de montage als bij de bediening en het onderhoud.

Of het nu om een flat, een eengezinswoning of een grote verwarmingsinstallatie gaat: het digitale regelingsysteem Vitotronic met communicatieaansluitingen staat in voor het elektronische beheer, zorgt zo voor een zuinige en bedrijfszekere werking van de verwarmingsinstallatie en reikt voor elke behoefte de juiste oplossing aan..